Gebruik maken van een automatische incasso voor uw uitvaartverzekering of benieuwd naar de voordelen daarvan? U kunt daarmee eenvoudig voorkomen dat u een betaling mist. Tenminste, indien u ervoor zorgt dat er voldoende saldo beschikbaar is om het bedrag af te schrijven. Over het algemeen betaalt u voor de uitvaartverzekering maximaal een paar euro per maand. Met de automatische incasso voorkomt u dat u dit steeds handmatig hoeft over te maken. In plaats daarvan kunt u de verzekeraar een machtiging afgeven. Die schrijft het geld dan iedere maand van uw rekening af. U heeft er dankzij de automatische incasso voor de uitvaartverzekering geen omkijken naar, zodat u daar niet mee bezig hoeft te zijn.

Automatisch laten afschrijven

AutomatischU kunt de premie voor de uitvaartverzekering in één keer vooruit betalen, bijvoorbeeld per jaar. Op die manier heeft u de kosten in één keer voldaan en heeft u daar geen omkijken naar. Heeft u het geld daarvoor helaas niet beschikbaar, maar wilt u wel voorkomen dat u een keer vergeet te betalen? Dan is het verstandig om gebruik te maken van een automatische incasso voor de uitvaartverzekering. Op die manier worden de bedragen automatisch afgeschreven, zodat u daar niet iedere maand zelf aan hoeft te denken.

Rekeningnummer wijzigen

Verandert u van bank of wilt u om een andere redenen het rekeningnummer wijzigen? Dan is het verstandig om goed rekening te houden met een automatische incasso die u heeft lopen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u de uitvaartverzekering op tijd doorgeeft dat u gebruik gaat maken van een nieuw rekeningnummer. U dient de machtiging voor het oude rekeningnummer in te trekken en de nieuwe door te geven. Zorg er uiteraard voor dat u de IBAN-gegevens deelt, zodat de uitvaartverzekering alle gegevens bij de hand heeft om het bedrag voortaan automatisch van de nieuwe rekening af te kunnen schrijven.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice