Meer over

Uitvaartverzekeringvergelijken.com is een website waarop uitvaartverzekeringen met elkaar vergeleken worden. Wij willen de consument helpen bij het maken van een keuze door een zo uitgebreid en compleet mogelijk overzicht te tonen. Wij zijn volledig onafhankelijk en hebben geen belangen of verplichtingen bij bepaalde verzekeraars, hierdoor zijn wij vrij in onze vergelijking.

Eerdere ervaringen

Wij hebben al vele concepten opgezet omtrent vergelijkingen. Dit is voornamelijk op het gebied van financiële producten. Handige vergelijkingen zorgen ervoor dat u op een gemakkelijk en efficiënte manier uw verzekering kunt vinden. U hoeft door onze vergelijking niet meerdere verzekeraars af te gaan wat u aanzienlijk in tijd scheelt!

Vergelijker

U kunt op deze website uitvaartverzekeringen en uitvaartverzekeraars met elkaar vergelijken via onze vergelijkingsmodule. In deze module zijn de volgende verzekeraars opgenomen:

  • Yarden
  • DELA
  • Monuta

De bovengenoemde verzekeraars maken gebruik van vaste pakketten, dit wil zeggen vaste verzekerde bedragen. Deze bedragen hebben wij opgenomen in de module. Naast het verzekerde bedrag ziet u tevens tot welke leeftijd de premie betaald dient te worden en of kinderen tot en met 18 jaar kosteloos meeverzekerd zijn.

Bovendien kunt u ook zien welke premie bij welke leeftijd hoort. In het eerste overzicht wordt de premie voor een 18 jarige weergegeven. Echter verschilt de premie per leeftijd en door de button meer leeftijden uit te klappen ziet u welke premie er bij uw leeftijd hoort. Dit gegeven kunt u per verzekerd bedrag en per verzekeraar controleren. Op deze manier vindt u eenvoudig de uitvaartverzekeraar die bij u past.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2020

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice