Betrouwbaar

Het afsluiten van de verzekering doet u veilig bij de verzekeraar!

Bedenktijd

U heeft 14 dagen bedenktijd om de polis kosteloos te annuleren.

Persoonlijk

Bekijk persoonlijke premie met de knop ‘Vergelijken’.

Meest gekozen verzekering?

Ga verder

Wat is een begrafenisverzekering?

Een begrafenisverzekering is exact hetzelfde als een uitvaartverzekering. U betaald een maandelijkse premie voor een verzekering welke de begrafenis dekt bij overlijden. De hoogte van de dekking wordt aangegeven door het ‘verzekerde bedrag’. Stel, het verzekerde bedrag is € 9.000, dan kunt u een uitvaart organiseren ter waarde van € 9.000.

€ 9.000 zijn de gemiddelde kosten voor een uitvaart in 2021. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een verzekerd bedrag van € 6.000 te nemen. U zult in dat geval echter rekening moeten houden met een budget uitvaart. U kunt bijvoorbeeld minder mensen uitnodigen, of er zal wat ingeleverd moeten worden wat betreft de catering. Denk dus goed na over uw wensen!

U kunt daarentegen ook kiezen voor een luxe uitvaart door bijvoorbeeld een begrafenisverzekering af te sluiten met een verzekerd bedrag van € 11.000 of hoger.

Begrafenisverzekering afsluiten

Verzekeraars hanteren verschillende voorwaarden en premies. Bovendien is de premie ook nog eens per persoon verschillend, een belangrijk onderdeel voor een premieberekening is namelijk de leeftijd. Zomaar een begrafenisverzekering afsluiten is dan ook niet verstandig. Maak altijd eerst een vergelijking.

Iedereen wilt het liefst een goedkope begrafenisverzekering. Echter vinden wij ook de inhoud van de verzekering uitermate belangrijk. Dit is dan ook de reden dat wij in het hoofdoverzicht verschillende gegevens tonen. Daarnaast ziet u de premie voor een 30-jarige. Wilt u weten wat de goedkoopste begrafenisverzekering voor uw leeftijd is? Dat is mogelijk, u kunt namelijk de premies van de 3 meest gekozen begrafenisverzekeraars per leeftijd vergelijken.

Te ingewikkeld?

Bekijk dan de top 3 van de meest afgesloten begrafenisverzekeringen. U kunt er dan voor kiezen om de goedkoopste te nemen of de verzekering met de beste beoordeling, gegeven door al bestaande klanten. Over het algemeen heeft DELA de populairste begrafenispolis. Deze verzekeraar is het goedkoopste maar heeft ook nog eens de beste beoordeling! Twee vliegen in één klap!

Na het vergelijken

Na het vergelijken van begrafenisverzekeringen komt u op de website van de verzekeraar, daar kunt u eventueel de verzekering afsluiten. U zult geen klant zijn van Uitvaartverzekeringvergelijken.com maar u bent gewoon klant bij de verzekeraar. U betaald dezelfde maandelijkse premie als klanten welke zonder vergelijking een verzekering hebben afgesloten. Het vergelijken is dus gratis.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice