Betrouwbaar

Het afsluiten van de verzekering doet u veilig bij de verzekeraar!

Bedenktijd

U heeft 14 dagen bedenktijd om de polis kosteloos te annuleren.

Persoonlijk

Bekijk persoonlijke premie met de knop ‘Bekijk premie’.

Liever de top 2 bekijken?

Ga naar top 3

Wat is een begrafenisverzekering?

Een begrafenisverzekering is exact hetzelfde als een uitvaartverzekering. U betaald een maandelijkse premie voor een verzekering welke de begrafenis dekt bij overlijden. De hoogte van de dekking wordt aangegeven door het ‘verzekerde bedrag’. Stel, het verzekerde bedrag is € 8.000, dan kunt u een uitvaart organiseren ter waarde van € 8.000.

€ 8.000 zijn de gemiddelde kosten voor een uitvaart in 2019. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een verzekerd bedrag van € 6.000 te nemen. U zult in dat geval echter rekening moeten houden met een budget uitvaart. U kunt bijvoorbeeld minder mensen uitnodigen, of er zal wat ingeleverd moeten worden wat betreft de catering. Denk dus goed na over uw wensen!

U kunt daarentegen ook kiezen voor een luxe uitvaart door bijvoorbeeld een begrafenisverzekering af te sluiten met een verzekerd bedrag van € 10.000.

Vergelijken

U kunt met onze vergelijker diverse pakketten van diverse verzekeraars vergelijken. U kunt bijvoorbeeld pakketten selecteren welke in de ‘Eenvoudig’ categorie vallen, maar u kunt ook pakketten selecteren welke in de ‘Gemiddeld’ of ‘Uitgebreid’ categorie vallen.

Na het kiezen van de pakketten met de knop ‘Bekijk premie’ kunt u door naar het volgende scherm met de knop ‘Naar premies’ (onderin uw scherm). Hierna komt u bij een overzicht welke de pakketten naast elkaar legt en waar u de premie kunt zien voor uw leeftijd. Op deze manier vindt u gemakkelijk een goedkope begrafenisverzekering.

Te ingewikkeld?

Bekijk dan de top 3 van de meest afgesloten begrafenisverzekeringen. U kunt er dan voor kiezen om de goedkoopste te nemen of de verzekering met de beste beoordeling, gegeven door al bestaande klanten. Over het algemeen is Dela de populairste. Deze verzekeraar is het goedkoopste maar heeft ook nog eens de beste beoordeling! Twee vliegen in één klap!

Na het vergelijken

Na het vergelijken van begrafenisverzekeringen komt u op de website van de verzekeraar, daar kunt u eventueel de verzekering afsluiten. U zult geen klant zijn van Uitvaartverzekeringvergelijken.com maar u bent gewoon klant bij de verzekeraar. U betaald dezelfde maandelijkse premie als klanten welke zonder vergelijking een verzekering hebben afgesloten. Het vergelijken is dus gratis.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2020

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice