Axent en Ardanta hebben per 1 oktober 2016 de handen ineen geslagen. Ardanta is de uitvaartverzekeraar van ASR Levensverzekering en bestaat inmiddels 51 jaar. Met 4 miljoen klanten is het de grootste uitvaartverzekeraar in Nederland. Ardanta wil als praktische gids graag antwoord geven op vragen die veel mensen hebben. Nu ook de klanten van Axent bij het klantenbestand zijn aangesloten slagen de beide bedrijven erin de uitvaart nog beter te verzorgen en bovendien antwoord te geven op de vragen die mensen graag stellen.

Samenvoeging Axent en Ardanta

Ardanta heeft een uitgebreide ervaring met uitvaartverzekeringen en heeft besloten om die van Axent in beheer te nemen. Dat betekent dat de klanten van zowel Axent als Ardanta nu vanuit een enkele organisatie worden geholpen. De beide bedrijven vormen nu één gezicht, als onderdeel van ASR Levensverzekering. Er wijzigt niets met betrekking tot de specifieke polissen, het beheer is simpelweg overgeheveld om klanten vanuit één organisatie van dienst te kunnen zijn. Uiteraard hebben Ardanta en Axent zich daarbij netjes aan de regels van de toezichthouder gehouden.

Voordelen bij Ardanta

voordelen-ardantaArdanta is al jaren bezig met de ontwikkeling van Mijn Ardanta, waar klanten van Axent nu dus ook gebruik van kunnen maken. Ze hebben daar de mogelijkheid om een geboorte of andere wijziging door te geven. Daarnaast is er een betaaloverzicht beschikbaar, kan er betaald worden via iDeal en is het mogelijk om er een wensenlijst voor de uitvaart op te stellen. Klanten van Axent werden ook persoonlijk door Ardanta benaderd, zodat zij goed op de hoogte zijn van de overgang naar een nieuwe handelsnaam. Met betrekking tot de polissen zal er niets veranderen voor de verzekerden.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice