Benieuwd of u voldoende verzekerd bent voor de uitvaart? Om daar achter te komen kunt u het best nagaan welke waarde uw verzekering uiteindelijk zal hebben. Houd er rekening mee dat een uitvaart vandaag de dag gemakkelijk €7.000 kost. Dat zal de komende jaren bovendien steeds een beetje verder oplopen. Controleer of uw verzekering voldoende dekking biedt om deze kosten te voldoen. Dat is vooral belangrijk als u een kapitaalverzekering heeft. Die keert anders te weinig uit, waardoor het de nabestaanden zijn die dan bij dienen te betalen.

Onderverzekerd voor de uitvaart

onderverzekerdBlijkt dat u niet voldoende verzekerd bent voor uw uitvaart? Zorg er dan voor dat u de verzekeraar vraagt om de dekking uit te breiden. U kunt er daarmee voor zorgen dat de dekking wel weer op niveau komt. Uiteraard kunnen daar kosten aan verbonden zijn. Het kan gaan om een eenmalige extra premie die u betaalt of een structureel iets hogere premie. Uiteraard kunt u de verzekeraar zelf aangeven wat u het best prettig vindt om u wel weer voldoende te verzekeren voor de uitvaart. Tip: niet voldoende verzekerd? Bespreek met uw nabestaanden of u de kosten eventueel vanuit eigen middelen kunt voldoen. U kunt immers ook sparen voor een deel van de uitvaart.

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Heeft u nog geen uitvaartverzekering of bent u daarvoor niet voldoende verzekerd en zoekt u naar de mogelijkheden? Het is dan vaak de moeite waard om de uitvaartverzekeringen te vergelijken. U kunt op die manier eenvoudig nagaan wat er beschikbaar is en wat daar de kosten van zijn. U kunt online uitvaartverzekeringen vergelijken en nagaan of u voldoende verzekerd bent. Gebruik die informatie om vervelende verrassingen op termijn te voorkomen.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice