Soms is het mogelijk bij het afsluiten van een uitvaartverzekering er een gratis cadeau bij te krijgen. Dit gaat niet zomaar om magere cadeautjes maar betreffen soms wel tablets of spelcomputers. De vraag is of dit nou werkelijk zo voordelig is of dat het enkel een lokkertje is.

Tussenpersonen

In principe is het alleen mogelijk een cadeau te krijgen bij de uitvaartverzekering indien u deze afsluit via tussenpersonen. Verzekeraars bieden dit namelijk nooit rechtstreeks aan de klant. Echter moeten deze tussenpersonen dit cadeau natuurlijk ook terugverdienen en vragen daarom hogere premies. Soms zijn deze premie echt dermate hoger dat het gewoon absurd is. Het aanbieden van een cadeau is wel wettelijk toegestaan. Echter blijkt dat de consument bedrogen uitkomt gezien de hogere premies.
Vele verzekeraars als onder andere Monuta, Yarden en DELA weigeren dan ook samen te werken met tussenpersonen die een cadeau bij de polis aanbieden. Een uitvaartverzekering is een belangrijk product en consumenten moeten niet verleidt worden door een gratis cadeau, zeker gezien het cadeau in principe niet eens gratis is. Mocht u desondanks toch kiezen voor een uitvaartverzekering met cadeau bekijk dan goed de voorwaarden die hieraan verbonden zijn.

Geen cadeau bij ons

geen-cadeau"Wij zijn geen tussenpersoon. Op deze website worden een aantal grote uitvaartverzekeraars op premie met elkaar vergeleken, dit kan de consument een beter inzicht geven. Wij sluiten dus geen uitvaartverzekering voor u af en bieden geen cadeau. U kunt op deze website alleen een vergelijking maken, deze helpen u alleen met een beter beeld wat betreft de prijzen van een aantal uitvaartverzekeraars. De uitvaartverzekering zelf sluit u niet bij ons af, maar dit doet u bij de uitvaartverzekeraar waarvoor u eventueel kiest. Ook bent u niet meer met ons verbonden gezien wij enkel de vergelijking hebben geboden, voor vragen over uw product verwijzen wij u naar uw uitvaartverzekeraar.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice