Woensdag 5 juni was de uitreiking van Europese Best Workplaces 2019 van Great Place To Work (GPtW). Bij de categorie ‘Large Workplaces'(meer dan 500 medewerkers) werd DELA tweede. De Belgische schoenenketen Tofs werd eerste in deze categorie.

De verkiezing

verkiezingElk jaar wordt er een verkiezing gehouden om te bepalen wat de beste werkplaatsen van Europa zijn. Dit jaar was het alweer de 17e keer en de uitreiking vond plaats in Stockholm. Meer dan 2800 Europese bedrijven deden mee aan deze verkiezingen waarvan DELA dus tweede is geworden. Vorig jaar in 2018 was DELA nog zevende op de lijst. Volgens het juryrapport van Great Place To Work zien de medewerkers DELA als een betrokken en warme werkgever. Dit komt met name doordat de uitvaartverzekeraar een ruim en effectief aanbod aan HR instrumenten heeft. Bovendien worden deze instrumenten samen met de medewerkers ontwikkeld en wordt er daarnaast altijd eerst een pilot gehouden voordat een dergelijk instrument doorgevoerd wordt.

Reactie DELA

Roos Fleuren de adjunct directeur personeel en organisatie van DELA geeft aan ontzettend trots te zijn. Ook in Nederland werd DELA in 2018 en 2019 al uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland. Dat DELA nu ook de erkenning krijgt op Europese schaal wordt gezien als een mooie ondersteuning gezien het gaat over de waardering van de medewerkers. DELA zal zich de komende jaren blijven inzetten om te zorgen dat de medewerkers tevreden blijven en dat er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling voor iedere werknemer. Het succes is immers niet zomaar tot stand gekomen. In de verkiezingen beste werkgever Nederland is DELA van de 18e naar de 11e positie gegaan en vervolgens van de 5e positie naar twee keer achter elkaar nummer 1. Dit succes willen ze graag vasthouden.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice