Wilt u het dienstenpakket voor de uitvaartverzekering uitbreiden, bijvoorbeeld voor een meer luxe kist of voor een koets om de kist te laten vervoeren? Er bestaan verschillende mogelijkheden om uit te breiden, zowel op basis van de standaarden als de losstaande mogelijkheden. Houd er rekening mee dat er kosten verbonden zullen zijn aan het uitbreiden van het dienstenpakket van de uitvaartverzekering.

Standaard dienstenpakketten kiezen

Op het moment dat u het dienstenpakket van een uitvaartverzekering wilt uitbreiden heeft u bij de meeste verzekeraars de keuze uit een aantal standaard mogelijkheden. Het gaat dan bijvoorbeeld om een basis, een plus of een uitgebreid pakket. Aan de hand daarvan selecteert u als het ware een verzameling diensten, om de uitvaart vorm te geven op de wijze die u wenst.
Heeft u eerder een goedkoop dienstenpakket afgesloten voor een lage premie voor de uitvaartverzekering en wilt u daar verandering in brengen? Op dat moment zal de premie omhoog gaan. Houd er daarnaast rekening mee dat de verzekeraar u eenmalig kosten kan berekenen om de aanpassing mogelijk te maken.

Uitbreiding van het dienstenpakket voor de uitvaartverzekering

uitbreiding-dienstenpakketHet is ook buiten de standaard mogelijkheden om mogelijk om het dienstenpakket voor de uitvaartverzekering aan te passen. U kunt zich dan specifiek richten op de rouwkaarten die u wenst of het type advertentie waarvoor u dekking mee wilt nemen in de polis. Ook in dit geval zijn er kosten aan verbonden en zal de premie in het vervolg hoger uitvallen. Het is daarom verstandig om op voorhand goed te informeren naar de mogelijkheden om het dienstenpakket van de uitvaartverzekering uit te breiden en u goed op de hoogte te laten brengen van de kosten die daar eenmalig en periodiek (als premie) aan verbonden zijn.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice