Yarden bezit al sinds juli 2013 over een Gouden Oor Erkenning. De uitvaartverzekeraar is erg trots op deze erkenning gezien dit een bewijs is dat er echt naar klanten geluisterd wordt en dat er bovendien wat gedaan wordt met de feedback van klanten.

Wat is een Gouden Oor Erkenning

gouden-oor-blogDe Gouden Oor is een stichting welke elk jaar organisaties analyseert op klantgerichtheid en verbetermanagement. Middels onder andere een uitgebreid klantonderzoek kunnen zij een grondige analyse maken. Indien een organisatie aan de strenge kwaliteitseisen voldoet is het mogelijk een Gouden Oor erkenning te behalen.

De erkenning van Yarden

Yarden is de enige uitvaartverzekeraar die de Gouden Oor Erkenning in haar bezit heeft. Dit komt doordat de uitvaartverzekeraar haar klanten echt centraal stelt. Yarden haar belangrijkste doel is om dierbare te ondersteunen bij een goed afscheid. Maar ook om u te helpen bij het organiseren van uw uitvaart door de juiste ideeën aan te dragen. Uiteraard begint dit bij het luisteren naar klanten, wensen te analyseren en handelen op basis van feedback. Dat u bij Yarden hierop kunt rekenen kunt u vanuit gaan door de Gouden Oor Erkenning. Bovendien worden nabestaanden ook bijgestaan in het rouwproces.

Vragen of opmerkingen voor Yarden

Als u vragen of opmerkingen heeft voor Yarden horen zij dat graag van u. De uitvaartverzekeraar stelt u centraal en wilt dan ook dat u als klant tevreden bent. Door middel van uw hulp kunnen zij ervoor zorgen dat hun uitvaartverzekeringen nog beter bij u en andere klanten passen. Uw reacties zijn dan ook een stimulans om de producten en dienstverlening te verbeteren waar nodig. Bovendien kunt u van Yarden duidelijkheid en helderheid verwachten. Een begrijpelijke taal is dan ook aan de orde.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice