Het Keurmerk Klantgericht Verzekeren werd door de Stichting toetsing verzekeraars (Stv) in het leven geroepen, om het vertrouwen bij consumenten terug te brengen. Enkele jaren geleden had nog maar de helft van de consumenten vertrouwen in verzekeraars, waardoor het tijd werd om actie te ondernemen. Diverse uitvaartverzekeraars hebben nu het Keurmerk Klantgericht Verzekeren in ontvangst mogen nemen, waarmee ze aangeven dat ze goed luisteren naar de wensen van de klant en niet zomaar gebruik maken van vervelende kleine lettertjes.

Uitvaartverzekeraars met Keurmerk Klantgericht Verzekeren


De grote verzekeraars op het gebied van uitvaarten zijn stuk voor stuk in het bezit van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Ze zorgen er daarmee voor dat u er vanuit kunt gaan dat ze op een nette manier met uw gegevens omgaan en er alles aan doen om u van dienst te zijn met een verzekering waar u echt wat aan heeft. Voorbeelden van uitvaartverzekeraars met het Keurmerk Klantgericht Verzekeren zijn Yarden, Monuta en DELA.

Voordeel van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren


voordeel-klantgerichtDankzij het Keurmerk Klantgericht Verzekeren kunt u er zeker van zijn dat de verschillende uitvaartverzekeraars graag goed met u meedenken over een polis waar u ook daadwerkelijk wat aan heeft. Daarnaast kunt u er vanuit gaan dat men u meer kan vertellen over de dekking van de verzekering, maar ook de specifieke voorwaarden die er van toepassing zijn. Met name de kleine lettertjes in de voorwaarden behoren hiermee tot het verleden. Komt u er toch niet helemaal uit met een verzekeraar? Dan weet u dankzij het Keurmerk Klantgericht Verzekeren zeker dat de klantenservice u op een heldere manier uitleg kan geven.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice