Benieuwd naar een kosteninschatting voor een uitvaartverzekering, bijvoorbeeld om na te gaan waar u rekening mee dient te houden? De kosten van een uitvaart hangen sterk af van de wensen, de premie per maand hangt onder andere af van het moment waarop u de polis afsluit. De kosteninschatting voor een uitvaartverzekering valt bijvoorbeeld laag uit wanneer u die al jong afsluit en u weinig specifieke wensen heeft. Wenst u meerdere volgauto’s en bijvoorbeeld een luxe kist voor de begrafenis? Dan lopen de kosten aan de andere kant harder op.

Gemiddelde kosten voor een crematie

kosteninschatting-crematieEen uitvaartconsulent kan een kosteninschatting maken voor de uitvaartverzekering, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Gemiddeld genomen kost een uitvaart op basis van een crematie vandaag de dag zo’n €8.000. Een begrafenis is over het algemeen net wat duurder. Dat neemt niet weg dat ook een crematie eventueel duurder uit kan vallen, waardoor de begrafenis voordeliger is. Het is verstandig om goed na te denken over uw specifieke wensen. Het is aan de hand daarvan mogelijk om een kosteninschatting te maken voor de uitvaartverzekering en op basis daarvan ook de premie te schetsen.

Lage premie per maand voor de uitvaartverzekering

Een kosteninschatting voor de uitvaartverzekering maakt het mogelijk om de premie per maand te berekenen, aan de hand waarvan goed duidelijk wordt wat u maandelijks betaalt. Kijk daarvoor onder andere goed naar het moment waarop u de polis afsluit. Het is mogelijk om bijvoorbeeld vanaf uw 25ste een eigen polis af te sluiten. Des te eerder u dat doet, des te lager de premie over het algemeen uitvalt. Houd er aan de andere kant rekening mee dat u dan een leven lang of enkele tientallen jaren premie betaalt. Een uitvaartconsulente kan u helpen een goede kosteninschatting te maken voor de uitvaartverzekering die u overweegt.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice