Eind januari tekenden de algemene directeur Jeanina Helthuis van PC Uitvaart en de directeur uitvaartzorg Roos Zwetsloot van Monuta een samenwerkingsovereenkomst voor een multifunctioneel uitvaartcentrum in Alkmaar. Het multifunctionele uitvaartcentrum zal komen op de Meerweg 11 in Alkmaar en het is met name de bedoeling dat alles omtrent de uitvaart op deze locatie uitgevoerd kan worden, vandaar het multifunctionele aspect. Van de koffietafel, tot de opbaring, tot de condoleance alles zal vanaf deze locatie verzorgd kunnen worden, dit zal op dit moment een unieke locatie voor Alkmaar zijn.

Waarom de samenwerking?

WaaromMonuta en PC uitvaart zijn twee succesvolle uitvaartondernemers met eigen klanten, voor beide verzekeraars geldt dat de klant altijd het belangrijkste is. Op dit moment werken ze al enige tijd met elkaar samen, door bijvoorbeeld gebruik te maken van elkaars uitvaartcentrums. Bovendien heeft PC Uitvaart op dit moment al een succesvol project lopen met een andere uitvaartonderneming in Alkmaar, het concept van een gedeelde uitvaartcentrum is dus al bekend. Door deze samenwerking kunnen ze nog meer mogelijkheden op het gebied van afscheid creëren op verschillende locaties in Nederland.

Uitvaartcentrum en crematorium

Na diverse onderzoeken bleek er een behoorlijke behoefte te zijn aan een uitvaartcentrum en crematorium in Alkmaar, deze onderzoeken zijn uitgevoerd onder de uitvaartondernemers en inwoners. Het meest belangrijke hierbij was dat alles omtrent het afscheid vanaf 1 locatie verzorgd kon worden.
Het Uitvaartcentrum en crematorium dat door PC Uitvaart en Monuta gebouwd wordt is geïntegreerd in een prachtig landschap met uitzicht over het polderlandschap van het Egmondermeer. Bovendien ligt het naast de randweg van Alkmaar waardoor het goed bereikbaar is voor iedereen. Dit was een wens van de inwoners en uitvaartondernemers, er is dan ook goed geluisterd naar de wensen en meegenomen in de realisatie van het project.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice