De vergelijking welke getoond wordt op uitvaartverzekeringvergelijken.com is onafhankelijk. De vergelijking wordt op geen enkele wijzen beïnvloedt, de data wordt dan ook opgehaald bij een extern financieel bureau welke dergelijke gegevens collecteert.
U vindt in onze vergelijking de volgende partijen: Monuta, DELA, Ardanta, Nuvema en Yarden. Uiteraard is het de bedoeling de vergelijking zo compleet mogelijk te krijgen. Echter zijn wij hiervoor ook afhankelijk van de verzekeraars, deze willen niet allen meedoen in een vergelijking.

Waar vergelijken we op?

U kunt bij ons uiteraard vergelijken op de maandelijkse premie. Dit blijft voor vele toch de belangrijkste factor om naar te kijken. Echter zeggen wij altijd dat u juist dient te letten op de voorwaarden. U heeft immers niets aan een goedkope uitvaartverzekering welke niet voldoende dekt, u zult dan een deel van de kosten zelf voor rekening moeten nemen.
U vindt in ons overzicht ook een indicatie van de prijs/kwaliteit verhouding en eventuele acties per aanbieder. Tevens wordt er een vermelding gemaakt van het verzekerde bedrag en de tot wanneer u premie dient te betalen.

Waar op letten?

OplettenDenk voordat u een uitvaartverzekering afsluit goed na over uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld alles zelf regelen, dan zou een kapitaal uitvaartverzekering u kunnen dienen. Wilt u alles geregeld hebben, dan zou een natura uitvaartverzekering beter bij u passen. Enkele zaken welke u mee kunt nemen zijn: vervoer, bloemen/boeketten, consumpties en nazorg. Uiteraard zijn er nog meer zaken om rekening mee te houden, dit is slechts een kleine selectie.
Bekijk goed de voorwaarden voordat u een uitvaartverzekering afsluit. Hier staan altijd wel uitzonderingen in voor bepaalde situaties. U wilt niet voor verassingen komen te staan, neem deze dus goed door tijdens het vergelijken!

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice