Op Uitvaartverzekeringvergelijken.com is het mogelijk om uitvaartverzekeringen te vergelijken. U kunt vergelijken op verzekerde bedragen van diverse verzekeraars, of kinderen tot 18 meeverzekerd zijn, hoelang de betaaltermijn is en op de maandelijkse premie.

Toelichting premie

ToelichtingBij een aantal verzekeraars is de premie voor iemand met dezelfde leeftijd verschillend. Hiermee bedoelen wij dat iemand die 18 jaar en 3 maanden oud is een andere premie kan hebben dan iemand die 18 en 8 maanden oud is. Helaas mogen wij niet om de geboortedatum vragen aan onze bezoekers, dit is namelijk tegen de regelgeving in. Om deze reden kunnen wij de premie niet kloppend krijgen voor iedereen. Er zit echter een marginaal verschil in de premie waardoor het bedrag toch in de buurt komt van de daadwerkelijke te betalen premie.
Daarnaast zijn er een aantal verzekeraars in onze vergelijking die wel dezelfde premie gebruiken voor eenzelfde leeftijd. Hierbij klopt de premie dus wel als je die vergelijkt bij de 18 jarigen die in het voorbeeld hierboven beschreven wordt.

Uitvaartverzekering afsluiten

Kijk tijdens of na het vergelijken van de verzekeringen dus goed naar de premie op de website van de verzekeraars zelf, deze is namelijk leidend. In onze vergelijker vind je de volgende verzekeraars: Yarden, Dela, Monuta en Ardanta. Wij hebben ervoor gekozen om niet alle verzekeraars te vergelijken maar te kiezen voor de top 4 van Nederland.
Zodra u klaar bent met het vergelijken van de premie en voorwaarden kunt u op de website van de verzekeraar terecht om deze daadwerkelijk af te sluiten. U betaald voor de vergelijking die u op deze website heeft gemaakt geen extra kosten.
Voor vragen omtrent de uitvaartverzekering kunt u ook terecht bij de verzekeraars zelf. Vanuit de Nederlandse regelgeving mogen wij ook hierin geen advies geven.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice