Monuta-blog

Als uitvaartverzekeraar is Monuta één van de koplopers in de uitvaartbranche en één van de meest populaire verzekeraars op het gebied van uitvaartverzekeringen. De uitvaartverzekering van Monuta is gericht op financiële zekerheid, maar ook op keuzevrijheid. Bovendien nemen ze graag alle zorgen uit handen.

Ga naar Monuta ▸

Uitvaartverzekering

Monuta vindt keuzevrijheid belangrijk. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat de klanten goed geholpen worden, zeker in emotionele periode van afscheid. Een uitvaartverzorger helpt dan ook bij het maken van keuzes en het regelen van alles vanaf het moment van overlijden tot het afscheid tot de nazorg. Voor de uitvaartverzorger wordt een bedrag van 2000 euro gereserveerd . Hierin zijn alle kosten van de uitvaartverzorger gedekt, dit geldt ook voor de nazorg na de uitvaart.

Het overige deel is in de vorm van een uitkering in geld, dit bedrag is volledig vrij besteedbaar. Er is dan ook volledige keuzevrijheid, de nabestaanden mogen zelf bepalen hoe dit bedrag besteed wordt.  Op basis van de eventuele wensen van de overledene kan dit bedrag bijvoorbeeld aan diverse producten en diensten voor de uitvaart besteed worden.

Het bedrag van 2000 euro welke voor de uitvaartverzorger gereserveerd wordt staat vast binnen elke uitvaartverzekering. Het vrij te besteden bedrag kunt u zelf kiezen binnen de marge van 4500 euro en 13000 euro. Het minimale en maximale bedrag is gekozen om onder of oververzekeren te voorkomen.

Voordelen van een uitvaartverzekering van Monuta:

– Scherpe premie
– Kinderen tot 18 jaar kosteloos meeverzekerd
– Al meer dan 100 jaar ervaring
– Keuzevrijheid door het vrij te besteden bedrag
– Alle zorgen worden uit handen genomen
– Keurmerk uitvaartzorg
– Monuta uitvaartverzorgers beschikken over een vakdiploma
– Klanttevredenheid beoordeeld met een 8,6
– Verzekering kan op elk moment aangepast worden

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice