Om de consument beter te helpen bij het vinden van een geschikte uitvaartverzekering bieden wij op deze website een uitvaartverzekering tool. Hierdoor ziet de consument eenvoudig welke premie zij zullen gaan betalen bij diverse uitvaartverzekeraars.

Hoe werkt de tool?

Allereerst dient u uw leeftijd op te geven. Uw leeftijd is namelijk een belangrijke factor voor de uitvaartverzekeraar om de premie te bepalen. Hoe ouder u bent hoe duurder de premie wordt, de verzekeraar denkt immers minder premie te kunnen ontvangen tot overlijden. Daarna maakt u een keuze of u begraven wilt worden of gecremeerd wilt worden.
Een begrafenis is namelijk iets duurder, dus zal er ook meer bekostigd moeten worden. Als laatst geeft u uw wens op wat betreft het minimum verzekerde bedrag. Een hoger verzekerd bedrag betekend uiteraard ook een hogere premie, de uitvaartverzekeraar moet immers ook meer uitkeren bij overlijden. Nadat u deze keuzes heeft gemaakt ziet u de premie van een aantal uitvaartverzekeraars, namelijk:

  • Monuta
  • Yarden
  • Ardanta
  • DELA

Er wordt getoond wat u per maand gaat betalen, maar ook wat u in totaal gaat betalen mocht u lang genoeg leven.

Premie berekend wat nu?

wat-nuNadat u de premie berekend heeft kunt u vergelijken waar u het beste terecht kunt voor uw uitvaartverzekering. Wel adviseren wij u niet alleen te kijken naar uw premie, maar ook naar andere factoren. Hoe is de dekking en zijn mijn kinderen bijvoorbeeld gratis meeverzekerd? Zo zijn er diverse vragen die een uitvaartverzekeraar juist aantrekkelijker of minder aantrekkelijk kunnen maken. Zet alle voordelen en nadelen op een rij om tot een goed besluit te kunnen komen. Indien u op de knop info en afsluiten drukt gaat u naar de website van de verzekeraar. Bekijk de polisvoorwaarden, daar kunt u precies terugvinden welke dekking geboden wordt.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice