U kunt hieronder uitvaartverzekeringen vergelijken. Bij Yarden en Monuta zitten de kinderen inbegrepen bij uw premie. Bij Dela krijgen kinderen korting. Maak een berekening bij de verzekeraars om te zien wat voor u het voordeligst is.

Een uitvaartverzekering is geen verplichting, desondanks kiezen vele consumenten hier wel voor. U kunt ervoor kiezen een uitvaartverzekering voor het hele gezin af te sluiten, hierdoor is elk gezinslid verzekerd. Echter kunt u er ook voor kiezen elke persoon bij een andere uitvaartverzekeraar onder te brengen, de keuze is aan u.

Partner meeverzekeren

partner-meeverzekerenHeeft u al een uitvaartverzekering, maar wilt u uw partner ook meeverzekeren? Of heeft zowel u als uw partner een uitvaartverzekering nodig? Dan kunt u ervoor kiezen om allebei dezelfde uitvaartverzekering af te sluiten, vaak wordt voor deze optie gekozen omdat men dit handig vindt. Alles bij 1 verzekeraar en bovendien maar 1 product om uit te zoeken. Of het voordelig is om beide bij dezelfde verzekeraar uw uitvaartverzekering af te sluiten dat is verschillend per gezin. Het kan namelijk zo zijn dat u goedkoper uit bent bij een bepaalde uitvaartverzekeraar dan uw partner en andersom.

Dit komt doordat de premie wordt opgemaakt aan de hand van een aantal factoren, het kan zijn dat een bepaalde factor bij een bepaalde verzekeraar juist zwaarder of lichter weegt. Om te bepalen wat in uw situatie verstandig is dient u een vergelijking te maken.

Kinderen meeverzekeren

Bij de partner kan het verschillen of het verstandig is om voor dezelfde uitvaartverzekering te kiezen. Uw kinderen daarentegen kunt u wel het beste onder brengen bij dezelfde aanbieder. Dit komt doordat de uitvaartverzekeraars doorgaans een korting in rekening brengen, of dat kinderen tot en met 18 jaar gratis meeverzekerd zijn, de laatste optie is ook veel voorkomend.

Indien u een kinderwens heeft is dit wellicht een punt om rekening mee te houden bij het afsluiten van een uitvaartverzekering, u hoeft immers geen premie voor uw kinderen te betalen, maar ze zijn wel gewoon verzekerd.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice