De uitvaartverzekering voor partners biedt een interessante korting en vooral gemak, omdat er sprake is van één verzekeraar voor de beide polissen. Dat betekent dat u die netjes op elkaar af kunt stemmen en daar één overzicht van krijgt. Bovendien kunt u besluiten om samen de premie te betalen voor de uitvaartverzekering, waardoor het ook niet nodig is om die bedragen onafhankelijk van elkaar in de gaten te houden. De meeste verzekeraars bieden de mogelijkheid om uw partner eenvoudig mee te verzekeren, zodat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Samen een uitvaartverzekering

De uitvaartverzekering voor partners zorgt ervoor dat jullie die als het ware samen afsluiten. Tenminste, administratief. In de praktijk hebben jullie beiden een eigen polis. Met goede dekking voor jullie beider uitvaart, waardoor die niet in gevaar komt.

Korting op de premie

kortingVeel verzekeraars bieden korting wanneer u kiest voor een uitvaartverzekering voor partners. Dat betekent dat u een lagere premie betaalt dan voor twee afzonderlijke polissen. Of dat u een extraatje krijgt. Sommige verzekeraars bieden een bijdrage voor de koffietafel of zorgen voor een as-sieraad, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat. Op die manier heeft u voordeel van een uitvaartverzekering voor partners. Verzekeraars kunnen de administratie hiermee een stukje gemakkelijker maken, waardoor ze in ruil daarvoor korting of een extraatje aanbieden.

Wensen dekking doorgeven

Standaard maakt u met de uitvaartverzekering voor partners gebruik van dezelfde dekking. Dat is voor de meeste mensen geen probleem, omdat u er op die manier zo min mogelijk omkijken naar heeft. Heeft u echter specifieke wensen met betrekking tot de dekking van de uitvaartverzekering? Dan is het verstandig om dit meteen door te geven aan de verzekeraar. Die kan er binnen de uitvaartverzekering voor partners dan voor zorgen dat jullie beiden gebruik kunnen maken van jullie eigen dekking.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice