Als student denkt u niet zo snel aan een uitvaart, toch kan het verstandig zijn om nu alvast een uitvaartverzekering af te sluiten. Een uitvaartverzekering voor studenten ligt qua premie vaak een stuk lager in vergelijking tot niet-studenten. Hoe ouder u wordt, des te hoger de maandelijkse premie. De reden hiervoor is het feit dat u meer risico loopt om te overlijden naarmate u ouder wordt.

Vergelijken

Er zijn verschillende aanbieders van uitvaartverzekeringen, ook voor jongeren oftewel studenten. Via internet kun u alles met elkaar vergelijken. Zo kunt u snel ontdekken welke verzekeraars er zijn en welke maandelijkse premie u moet betalen. Heeft u eenmaal een passende uitvaartverzekering gevonden? Sluit deze dan eenvoudig af via internet. Zodra u een bevestiging heeft ontvangen is het geregeld, u bent dan officieel verzekerd. Zodra u komt te overlijden wordt er een bepaald bedrag uitgekeerd (afhankelijk van de verzekering die u heeft afgesloten). Uw nabestaanden kunnen dit bedrag gebruiken om uw uitvaart van te betalen. Na een overlijden is er sprake van groot verdriet. Zorg voor een goede dekking zodat u de nabestaanden niet met financiële zorgen achterlaat.

Binnen 5 minuten afgesloten

minuten-studenten-uitvaartverzekeringEen uitvaartverzekering heeft u in principe binnen 5 minuten afgesloten via internet. Het enige dat u moet doen is het uitkiezen van een bepaalde verzekeraar en het invullen van uw persoonlijke gegevens. Zodra u deze gegevens heeft opgegeven is het een kwestie van afwachten tot de aanvraag is goedgekeurd. Dit kan maximaal een aantal werkdagen duren. Meestal ontvangt u de bevestiging per post, sommige uitvaartverzekeraars sturen de polisvoorwaarden en de bevestiging alleen per e-mail naar het opgegeven e-mailadres. Heeft u momenteel nog geen lopende polis? Vergelijk dan direct alle verzekeraars met elkaar en sluit een passende uitvaartverzekering af zodat de kosten voor uw uitvaart gedekt zijn.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice