Uitvaartverzekeringvergelijken.com steunt een aantal stichtingen welke verwand zijn aan onze branche. Zo steunen wij onder andere de stichting Lieve Engeltjes en Félice. Hieronder meer over de stichtingen.

Lieve Engeltjes

EngeltjesStichting Lieve Engeltjes helpt een ieder die een kind, ouders of andere dierbaren zijn verloren. De stichting richt zich op het in contact brengen met lotgenoten om te kunnen delen wat je voelt. Er zijn diverse contactgroepen opgericht zodat je eventueel kunt kiezen uit de groep die het beste bij je past. Zo zijn er groepen voor ouders welke een kind tijdens de geboorte hebben verloren. Of groepen met ouders die jonge kinderen hebben verloren. Er zijn echter ook groepen met ouders welke een ouder kind hebben verloren. Op hun website zijn allerlei contactgroepen te vinden in een overzicht.
Op hun website lees je tevens meer over hun activiteiten. Je vindt er bijvoorbeeld nuttige informatieve artikelen of goede adviezen bij het verlies van een dierbare.

Stichting Félice

Deze stichting zet zich graag in voor het helpen van ouders die net een kind zijn verloren. Ze willen graag helpen om een verdrietige dag zo mooi mogelijk te maken tijdens de uitvaart. De stichting is opgezet door ouders welke zelf een kind zijn verloren. Ze weten dus precies hoe het is zodra een kind overlijdt en je overvallen wordt met het regelen van dingen terwijl je hier eigenlijk niet op zit te wachten. De ouders van Félice hadden geen uitvaartverzekering en weinig spaargeld. Gelukkig wilden familieleden en vrienden financielen hulp bieden en konden zij er alsnog een mooie dag van maken.
Op hun website vind je tips om het afscheid een beetje mooier te maken. Daarnaast vind je handige links en contactpersonen of een idee waar je wellicht nog niet aan gedacht hebt.
Mocht u deze stichtingen willen steunen dan kan dat via hun website. Wellicht wilt u andere mensen ook helpen om het afscheid iets mooier te maken?

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice