Wilt u graag een uitvaartverzekering afsluiten, maar voorkomen dat het een weinig unieke uitvaart wordt? U kunt rekenen op een basispakket aan diensten, dat u kunt uitbreiden met uw specifieke wensen. De basis bestaat bijvoorbeeld uit de huur van het uitvaartcentrum, net als de uitvaartkist en bijvoorbeeld het versturen van de rouwkaarten. Aanvullende wensen kunt u al tijdens het afsluiten van de uitvaartverzekering doorgeven. U kunt er op die manier wel degelijk voor zorgen dat het een unieke uitvaart wordt, op de manier zoals u die vorm wenst te geven.

Type uitvaartverzekering en wensen

type-uniekeHet is verstandig om op relatief jonge leeftijd alvast na te denken over de uitvaart die u wenst, ook al voelt dat wellicht wat vreemd. Het is goed mogelijk een unieke uitvaart te laten verzorgen op basis van een uitvaartverzekering. Wilt u zich laten begraven of cremeren en er daarbij voor zorgen dat de uitvaart aansluit bij de wijze waarop u in het leven staat? Door hier al op jonge leeftijd over na te denken kunt u uw nabestaanden lastige keuzes besparen. Denk bijvoorbeeld na over de uitvaartkist, de ceremonie en eventuele specifieke wensen.

Premie voor de unieke uitvaart

U betaalt standaard een lage premie voor een uitvaartverzekering, vooral wanneer u die al op relatief jonge leeftijd afsluit. Zij die er op jonge leeftijd al goed over nadenken hoe de uitvaart in elkaar dient te zitten kunnen de kosten voor een unieke uitvaart spreiden over een groot aantal jaren waarin ze premie betalen. Het voordeel? De premie voor een unieke uitvaart hoeft dan niet veel hoger te liggen dan die voor een reguliere uitvaart. Het is op basis van een uitvaartverzekering dan goed mogelijk om een unieke uitvaart te laten verzorgen, zonder dat dit veel kosten met zich meebrengt.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice