Benieuwd naar de voordelen van een luxe uitvaartverzekering? De dekking is een stuk uitgebreider dan bij de budget uitvaartverzekeringen. U betaalt een hogere premie, daar staat vervolgens dan ook een meer luxe en waardige uitvaart tegenover. We zetten een aantal belangrijke elementen voor u op een rij.

Dekking bij een luxe uitvaartverzekering

dekking-luxeDe dekking bij een luxe uitvaartverzekering zit een stuk uitgebreider in elkaar dan wanneer u gebruik maakt van een eenvoudige polis. U kunt bijvoorbeeld rekenen op vervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum of naar huis. Bovendien verzorgt de verzekeraar een opbaring, net als de laatste verzorging van de overledene. U kunt rekenen op een advertentie in een landelijke krant en bij een luxe uitvaartverzekering zitten over het algemeen al 100 rouwkaarten inbegrepen. Er is ruimte voor vervoer naar de kerk, een crematorium of begraafplaats, bijvoorbeeld met twee extra volgauto’s. U kunt gebruik maken van de koffiekamer en de catering zit bij een luxe uitvaartverzekering meer uitgebreid in elkaar dan bij een budgetpolis.

Catering en vervoer

Met betrekking tot de catering kunt u met een luxe uitvaartverzekering rekenen op meer dan de bekende koffie met cake. Er bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om wat langer met familie en vrienden te spreken, prettig wanneer zij van ver dienen te komen. Er wordt steeds vaker bier en wijn geschonken en het is mogelijk om koude en warme hapjes te laten verzorgen.
Ook het vervoer zit bij een luxe uitvaartverzekering veel beter in elkaar, u kunt rekenen op een luxe lijkwagen met enkele volgauto’s. Uiteraard is er een luxe kist beschikbaar, die recht doet aan de waardigheid van de overledene. Door de luxe uitvaartverzekering al vroeg af te sluiten betaalt u toch een relatief lage premie, waardoor het niet duur hoeft te zijn om daar gebruik van te maken.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice