Yarden biedt haar klanten een aantal belangrijke voordelen. Het zijn de Klantvoordelen van de uitvaartverzekeraar en uitvaartverzorger. Yarden is een vereniging die veel waarde hecht aan bewustwording over het leven, de dood en afscheid. Dankzij meer dan 100 jaar ervaring weet de organisatie goed waar haar klanten behoefte aan hebben. Inmiddels is er sprake van meer dan 1 miljoen leden bij de vereniging, die de voordelen zowel tijdens leven als tijdens en na de uitvaart kunnen genieten.

Voordelen bij Yarden

Er is sprake van een aantal klankvoordelen bij Yarden. Het gaat dan bijvoorbeeld om exclusieve aanbiedingen, waarmee het mogelijk is om te profiteren van kortingen op diverse producten. Yarden heeft een aantal overeenkomsten met verschillende dienstverleners en winkels, waardoor de leden profiteren van een lagere prijs.
voordelenDaarnaast organiseert Yarden samen met haar partners regelmatig activiteiten. Uiteraard hebben de leden toegang tot die evenementen, zonder dat ze daarvoor kosten hoeven te betalen. Op die manier wil Yarden er onder andere voor zorgen dat leden op een meer duidelijke manier kunnen wennen aan het leven en de dood, om daar op een goede manier mee om te kunnen gaan.
Verder richt Yarden zich op de klantvoordelen die meer duidelijk verband houden met de uitvaart. Het gaat dan onder andere om hulp van de uitvaartconsulenten, die er samen voor zorgen dat leden eventuele vragen kunnen stellen over zowel de polis als over de verzekering.
Yarden stuurt 2x per jaar het magazine ‘Verder’, waarin de leden kunnen lezen over wat er op dat moment speelt op het gebied van de uitvaart. Het is een magazine met mooie verhalen en mogelijkheden om inspiratie op te doen voor de uitvaart.
Tenslotte krijgen de leden van Yarden standaard 10% ledenvoordeel op de Yarden Uitvaartzorg, waardoor ze daar minder kosten voor hoeven te maken.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice