vergelijken-blogOp deze website vergelijken wij verschillende uitvaartverzekeraars. Dit betekend niet dat wij alle mogelijke uitvaartverzekeraars en uitvaartverzekeringen met elkaar vergelijken. Ons doel is een uitgebreid en actueel aanbod te tonen. Wij doen dit op basis van van contracten met de uitvaartverzekeraars. Momenteel vergelijken wij de uitvaartverzekeringen van DELA, Monuta, Yarden, Nuvema en Ardanta. Wanneer uitbreiding mogelijk is zullen wij dit direct toepassen. In ons vergelijkingsoverzicht ziet u de verschillende pakketten van de aanbieders. Daarnaast ziet u of uw kinderen gratis meeverzekerd zijn of niet. Nog een belangrijk onderdeel is de premie, echter verschilt deze per leeftijd. U kunt dan ook de premie per leeftijd getoond krijgen door hierop te klikken. Bovendien ziet u in het overzicht ook direct hoe lang de looptijd van te betalen premie is. Echter geven deze gegevens geen totaalbeeld van de polissen. Om een goede vergelijking te kunnen maken kunt u zich op de voorwaarden spitsen en verdiepen in de verschillende uitvaartverzekeraars. Hieronder een korte toelichting.

Monuta

Monuta is een populaire aanbieder, dit komt met name doordat deze uitvaartverzekeraar doorgaans de voordeligste is. Monuta is zowel een uitvaartverzorger als een uitvaartverzekeraar. Dit maakt dat zij de wensen van hun verzekeringsnemers voordelig kunnen behartigen.

DELA

DELA is ook een grote speler op de markt. De cooperatieve onderneming richt zich voornamelijk op de contunuiteit van het leven, zodat klanten zorgeloos hun toekomst tegemoet kunnen zien. Met ruim 3 miljoen leden kan DELA meer voor u betekenen, maar ook voor uw naasten.

Yarden

Yarden vindt een betekenisvolle afscheid belangrijk. Zij helpen dan ook bij het organiseren van de begrafenis of crematie, maar ook bij het rouwproces. Echter dient dit afscheid ook betaalbaar te zijn en dit proberen ze te realiseren door een scherpe premie.

BudgetUitvaartPolis

Wilt u graag online een uitvaartverzekering afsluiten? En wilt u zelf keuzes maken wat betreft de opbouw van uw polis m.b.t. bijvoorbeeld de uitvaartdiensten? Dan kunt u terecht bij BudgetUitvaartPolis.

Nuvema

Nuvema richt zich op de uitvaartwensen en past daar haar polissen op aan. Op basis van de kosten voor de door u gekozen producten en diensten, maar ook de kosten voor de lokale uitvaartverzorgers worden de uitvaartkosten in beeld gebracht en opgenomen in uw polis. Maatwerk is dan ook aan de orde bij deze aanbieder.

Ardanta

Ardanta stelt de klant centraal. Een goede service vindt deze aanbieder dan ook vanzelfsprekend als u voor de uitvaartverzekering van Ardanta kiest. Met drie verschillende verzekeringsvormen die volledig op uw eigen wensen kunnen worden afgestemd is er altijd een passende variant voor iedereen.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice