Zelf is een verzekeringsmaatschappij welke zich richt op meerdere soorten verzekeringen, waaronder de uitvaartverzekering. De aanbieder richt zich met name op dingen die belangrijk voor de mens zijn. Wat betreft de werkwijze staat eenvoudigheid en duidelijkheid centraal. Dit realiseren ze door en goede service te bieden bij schade, maar ook met heldere polisvoorwaarden en deskundige medewerkers. De verzekeraar richt zich op online verzekeren, dit neemt niet weg dat u bij vragen en/of klachten Zelf telefonisch gewoon kunt bereiken.

Uitvaartverzekering


Bij Zelf kunt u terecht voor een kapitaal of koopsompolis, dat wil zeggen dat u een bedrag verzekerd in geld. Hierdoor hebben uw nabestaanden volledig de regie in handen als het gaat om het inrichten van uw uitvaart. Bij de kapitaalpolis wordt elke maand een premiebedrag afgeschreven, dit bedrag blijft de gehele looptijd hetzelfde. Bovendien gaat de verzekering in vanaf de eerste dag. U kiest zelf de hoogte van het verzekerde bedrag welke tussen de € 1.000 en € 16.000,- kan liggen. Bij de koopsompolis werkt het net even anders. Hier stort u in 1 keer een bedrag, maar de verzekering gaat in vanaf het 1e jaar. Jaarlijks ontvangt u een rentepercentage. De voordelen van Zelf haar uitvaartverzekering op een rij:

  • Zelf de hoogte van het verzekerde bedrag kiezen
  • Gehele looptijd premie gelijk
  • Verzekering gaat in vanaf dag 1
  • Kinderen tot 18 jaar gratis op de polis
  • Koopsompolis ook mogelijk
  • 30 dagen opzegtermijn

Kinderen


kinderen-zelfUw kinderen tot 18 jaar zijn bij Zelf gratis meeverzekerd tot een bepaalde hoogte. Er zijn namelijk wel aanvullende voorwaarden. Voor een kind in de leeftijd van 19 weken tot 1 jaar is 30 procent van het verzekerde bedrag van de ouder verzekerd, met een maximum van € 3.500. Bij kinderen met een leeftijd van 1 tot 18 jaar is 60 procent van het verzekerde bedrag verzekerd, ook met een maximum van € 3.500.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice