Het keurmerk binnen de uitvaartzorg is een initiatief van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Zij zorgen er hiermee voor dat u tijdens een uitvaart op een uitstekende service kunt rekenen. De juiste ondersteuning is van groot belang, terwijl een goede uitvaartondernemer daarnaast een stapje terug kan doen op het moment dat u als familie of nabestaanden de touwtjes in handen wenst te nemen. Het is wat dat betreft een uitstekend idee om op zoek te gaan naar een uitvaartondernemer die beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg.

Uitvaartondernemer kiezen


Op het moment dat er een dierbare is komen te overlijden heeft u in een aantal gevallen de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een uitvaartondernemer. Had de overledene bijvoorbeeld een kapitaalverzekering, of zelf gespaard voor de uitvaart? Dan heeft u zelf de keuze en is het een goed idee om een uitvaartondernemer met het Keurmerk Uitvaartzorg te benaderen.
Daarnaast is het slim om hier over na te denken wanneer u een naturapolis af wenst te sluiten. Met welke organisatie werkt de verzekeraar samen en is dit een uitvaartondernemer die beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg? Op basis van een naturapolis heeft u namelijk niet zomaar de mogelijkheid om zelf een uitvaartondernemer te kiezen.

Juiste ondersteuning en professionaliteit


juiste-ondersteuningDe Stichting Keurmerk Uitvaartzorg zorgt ervoor dat u met een gerust hart voor een uitvaartondernemer kunt kiezen. Deze zorgt ervoor dat u de ondersteuning ontvangt waar u dat wenst, terwijl u aan de andere kant ook kunt rekenen op voldoende vrijheid. Het is de combinatie van deze elementen die ervoor zorgt dat u kunt rekenen op de ondersteuning die u nodig heeft tijdens deze zware periode. Kijk goed naar het Keurmerk Uitvaartzorg en wees er op die manier zeker van dat de uitvaart op een waardige manier plaats zal vinden.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice