Ardanta is een uitvaartverzekeraar die actief is onder een handelsnaam van ASR Nederland die één van de grootste verzekeraars van Nederland is. Ardanta vindt het belangrijk dat de klanten de dienstverlening en de uitvaartverzekering duidelijk zijn, een goede service kunt u dan ook altijd verwachten. Bovendien is de verzekeraar toegankelijk en staan ze altijd open voor de mening van de klant.

Ga naar Ardanta ▸

Uitvaartverzekering

Bij Ardanta krijgt u de keuze uit 3 soorten uitvaartverzekeringen. De eerste is het Geld Garant Uitvaartplan waarbij er geld uitgekeerd wordt indien er kosten betaald moeten worden voor de uitvaart. Daarnaast kunt u kiezen voor de Zorg Garant Uitvaartplan waarbij de basis verzekerd wordt in natura en daarnaast een geldbedrag gereserveerd wordt voor extra persoonlijke wensen. Als laatste kunt u kiezen voor het Geld Geregeld Uitvaartplan waarbij u zelf de keuze heeft over alles van uw uitvaart, maar ook wie de uitvaart verzorgt. De voordelen zijn afhankelijk van voor welke soort uitvaartverzekering u kiest, maar u profiteert bij alle 3 de soorten sowieso van de volgende voordelen:

  • Kinderen gratis meeverzekerd
  • Winstuitkeringen
  • Inclusief ongevallendekking
  • Gratis emotionele nazorg
  • Zelf duur premie betaling bepalen
  • Ruime leeftijdsgrens

De voordelen

voordelen-ardantaDe voordelen van Ardanta die hier boven genoemd zijn gelden voor alle 3 de soorten uitvaartverzekeringen. Kinderen zijn tot hun 18e leeftijd gratis meeverzekerd en dit op basis van het hoogst verzekerde bedrag van één van de ouders. Daarnaast geldt er een winstdeling waarbij de verzekerde bedragen jaarlijks kunnen stijgen. Ook een ongevallendekking is gratis meeverzekerd. Dit houdt in wanneer iemand voor zijn 65e overlijdt door een ongeval er 2500 euro aan de nabestaande uitgekeerd wordt. Ook kunt u kosteloos rekenen op een emotionele nazorg voor uw nabestaanden die uitgevoerd wordt door deskundigen ter waarde van 500euro.

Nog een groot voordeel is dat u zelf de duur van uw premie betaling bepaald. U kunt ervoor kiezen maar 20 of 30 jaar premie te betalen, maar ook te kiezen voor tot uw 55, 80 of 85ste levensjaar. Afsluiten kunt u bij Ardanta ook op een latere leeftijd doen, zelfs tot en met uw 75ste levensjaar.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice