Verzekeruzelf biedt sinds enige tijd ook een uitvaartverzekering aan. De aanbieder bood ook al andere verzekeringen aan, denk hierbij aan de autoverzekering, reisverzekering en oldtimerverzekering. De aanbieder heeft vaak scherpe premies, dit komt mede door de eenvoud van de organisatie. Ze maken geen gebruik van callcenters of tussenpersonen, alle communicatie loopt via de e-mail of website. Door deze manier van werken kan de verzekeraar flink besparen op de kosten. U heeft bij de verzekeraar tevens geen opzegtermijn, u zit dus nergens aan vast. De verzekeringen zijn dagelijks op te zeggen, eventuele betaalde premies worden binnen een week terugbetaald.
In dit artikel gaan we echter verder in op de uitvaartverzekering van Verzekeruzelf.

Uitvaartverzekering Verzekeruzelf

Uiteraard wilt u de nabestaanden niet laten zitten met kosten van uw uitvaart. De kosten die hiermee gemoeid gaan zijn vaak erg hoog, dit loopt al snel op tot duizenden euro’s. Om deze reden is het verstandig een uitvaartverzekering af te sluiten, u betaald dan een maandelijkse premie en bent gedekt bij eventueel overlijden. De hoogte van de dekking is uiteraard bepalend voor de uitvaart, daarom kunt u bij Verzekeruzelf zelf het bedrag bepalen zodat er voor ieder wat wils is! Hieronder volgen nog enkele voordelen van een uitvaartverzekering bij Verzekeruzelf:
Kinderen tot 25 voordelig meeverzekeren
– Uitvaartverzekering geheel naar uw wensen
– Dagelijks opzegbaar
– Alles online regelen
– Erg scherpe premie

Vergelijken?

Helaas vindt u de aanbieder nog niet in de vergelijking. U kunt de onderstaande knop echter gebruiken om een premie berekening te maken op de website van Verzekeruzelf. Uiteraard is het streven om deze aanbieder zo snel mogelijk toe te voegen aan de vergelijking, hierover volgt later meer! U vindt overigens wel een beknopte vergelijking op de website van Verzekeruzelf met Reaal, Yarden, Dela en Klaverblad.

Navigeren

© Uitvaartverzekeringvergelijken.com 2012-2024

Wij steunen o.a. deze initiatieven:

  • stichting-engeltjesStichting Lieve Engeltjes
  • stichting-feliceStichting Félice